سلام پسرم ۱۳ سالشه و جدیدا متوجه شدم وقتی گوشی منو میگیره میره تو گوگل و در مورد امیزش جنسی و سکس جستجو میکنه نمیدونم چطوری این مساله رو براش بازگو کنم که نباید اینطور چیزا رو نگاه کنه و دنبال کنه البته مطمعنم تو گوگل وقتی دنبال مطلب دیگه ای بوده با این مطالب برخورد کرده اما دوست ندارم این مطالب تاثیر منفی روش بزاره هنوز خیلی چیزا رو نمیدونه و میترسم بد متوجه بشه لطفا منو راهنمایی کنین چطور با این مساله برخورد کنم البته یکی دوبار بهش گوشزد کردم شیطون گولت نزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
پیشنهاد میشود اطلاعات در مورد مسائل جنسی را  والد همجنس بگوید
اگر پدرش دراین مورد صحبت کند بهتر است
وقتی درمورد این‌مسائل جستجو میکند پس باسد با او صحبت کرد
بگویید که متوجه شده اید در اینترنت به دنبال مطالبی بوده که احساس میکنید سوالاتی برایش پیش آمده است
از او بخواهید اگر سوالی دارد بپرسد تا پاسخ دهید
درپاسخ به سوالاتش از او بپریید او چه فکر میکند ببینید چقدر اطلاعات دارد و در حد ازلاعاتش به او بگویید
بگویید این روابط در بزرگسالی اتفاق می افتد و مربوط به افرادی است که ازدواج میکنند .هرکسی نمیتواند این روابط را داشته باشد
درپاسخ به سوالات بچه ها با دروغ نمیگوییم ولی همه چیز را هم با جزییات شرح نمیدهیم
در قسمت مقالات نی نی سایت میتوانید مطالب مربوط به کنجکاوی جنسی و پاسخ به یوالات در مورد مسائل جنسی را جستجو کنید تا مقاله مربوط به این‌مطلب را که نوشته ام مطالعه کنید