چاقی در زمان‌اقدم‌ به حاملگی

سلام من خیلی لاغرم و وزنم ۴۵ کیلو و قدم ۱/۵۷ هستش و میخوام چاق بشم. شما راه حلی دارید برای چاقی صورت  بدن که عوارضی نداشته باشه؟ چون من تو اقدام‌ حاملگی هستم‌ و میخوام  سریعا چاق بشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای افزایش وزن باید رژیم تخصصی داشته باشید و مکمل مناسب مصرف کنید. چاق شدن اورژانسی صحیح نیست و وزنتون رو با رژیم غذایی و آرام آرام بالا ببرید