بی توجهی و سوظن شوهرم

باسلام همسرمن خیلی دست و دل باز و لارج و اهل سفر و یه سری خصوصیات خوب داره که دوستش دارم ، من علاقه ام را ابراز میکنم ولی شوهرم نه ، خیلی شکاک و بدبین هستش درصورتی که من یه تارموش را به دنیا نمیدم ، خیلی محدودم کرده اصلا تا دم درب خونه هم نمیتونم تنها برم ،خرید داشته باشم هم خودش همراهم هستش ، مدت دوساله که بی توجهیش هم اضافه شده به شکاک بودنش ، دوساله که فقط میاد خونه سرش تو گوشی هستش ، خودش میگه تو فضای مجازی خبرها را دنبال میکنم ،  قبلا شک کردم بهش گوشیش راچک کردم چیزی دستگیرم نشد ، میگه با کسی ارتباط نامشروع نداره ،  میگه خسته ام چون چهار تا بچه داریم شیطنت میکنن بچه ها،شوهرم میگه خسته شدم ارامش ندارم، ولی درکل خیلی به من بی توجهی میکنه کلا افسرده شدم، رابطه زناشویمون خوبه چیزی کم نمیزارم

توروخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم بفهمم كه چقدر براتون سخته
اين موضوعات را به همسرتون هم بگيد اينكه چقدر قدردانيد و چقدر حسي خوبي به همسرتون و زندگيتون داره
اينكه بي توجهي ها چقدر ازارتون داده و نيازبه بيان محبت و توجه داريد ،بايد علت اين بدبيني ها بررسي شود كه ايا نگراني از چيزي دارند يا موردي باعث ازارشون شده
كتاب ٥زبان عشق ميتونه بهتون كمك كنه كه چطور خواسته ها و نيازهاتون را مطرح كنيد .