ترک خودارضایی و فشار درس

سلام دختری ۱۸ ساله هستم و سه سال ایناست گرفتار خودارضایی شدم اوایلش فقط فیلم دیدن بود ولی الان با فشار و پتو ، دیگه ذهنم هیچ فیلتری نداره و چون انواع فیلما از هر نوعی رو دیدم جوری تجسم میکنه که دیگه یه رابطه عادی نیست و پراز ادم و خشونته ، من فقط با فکر و خیال اینکه کسی اذیتم کنه ارضا میشدم و الان دیگه هیچ جوره ارضا نمیشم و این عصبیم میکنه من سال دیگه کنکور دارم و اصلا ذهنم کشش درس و نداره و شرایط زندگیم جوری هست که حتما باید شاغل باشم از طرفی روم نمیشه که با یه روانشناس حرفمو بزنم بخاطر همین اینجا کمک میخوام شرایطم جوریه که خودمم فهمیدم دیگه نمیتونم ازدواج کنم و اگر ازدواج کنم به مشکل برمیخورم چون دیه ذهنم به یه رابطه معمولی راضی نمیشه کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش اموز دبیرستانی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
متاسفانه اسيب هاي خود ارضايي انقدر زياد هست كه بايد هر چه زودتر جلوي ان را گرفت
عزيزم شما لازمه حتما تحت نظر سكس تراپ باشي و بدون كه اين موضوعات براي درمانگر طبيعيه و اصلا دليلي بر خجالت نيست .
بهتره الان به حال روحي خودت و حل اين موضوع تمركز كني تا اينده و ازدواج چون فكر به اينده بيشتر باعث استرس فعلي ميشه .بدون هيچ نگراني حتما با يك سكس تراپ جلسه داشته باش .