امیدی برای زندگی ندارم

چند وقت است که به خاطر مشکلات زیاد از همسرم جدا شده ام و الان با یه بچه تو خونه مادر پدرم هستم. از طرفی برادرم من رو آزار میدهد و اگر شکایت کنم و یا عصبانی شوم منو تحقیر می‌کنه و میگه رفتارت اینطوری بوده شوهرت طلاقت داده. از شدت ناراحتی نمیدونم چیکار کنم .کاری هم پیدا نمیکنم که حداقل بتونم خرج خودم و بچه ام رو بدم لا اقل از زیر دین اینها بیام بیرون آرزوی مرگ دارم کمکم کنید خواهشا

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميفهمم كه چقدر تحت فشار هستيد متاسفانه برادرتون فردي با رفتار بچه گانه است ، به نوعي احساس ميكنه با امدن شما نقشش در خانه كم شده و با اين رفتارها سعي در نشون دادن خود داره .بهتره نديد بگيريد اصلا فكر كنيد حضوري نداره يا يك بچه ٥ساله اين رفتارها را داره از گفته هايش نشكنيد .
ميفهمم كه دوست داريد مستقل باشيد و اينكه كاري بيرون پيدا نميكنيد ميتونيد شروع به انجام فعاليت و هنري كنيد كه براتون درامد زا باشه و از طريق دنياي مجازي اون هارا بفروشيد
به خودتون سخت نگيريد بعد از طلاق چالش هاي سر راه فرد هست و لازمه اون هارا با ارامش سپري كرد .