مشکوک به خیانت

سلام من 27 و شوهرم30 ساله.دوسال و دوماه هست ازدواج کردیم و8ماهه زندگی مشترکمون رو شروع کردیم.سه ماه بعد از عقدمون توی گوشی همسرم دیدم به همکارش پیام میده و قرار گذاشتن با یک خانم برن جایی و خیلی حرف های جنسی بدی توی اون پیام ها بود.من حالم خیلی بد بود و موضوع رو به شوهرم گفتم اونم کلا انکار کرد و گفت شرکتمون نیروی جدید گرفته بود و گوشی من دست اون بوده و من پیام ها رو نفرستادم و شرکتمون دیده تازه وارد اهل این برنامه هاست بیرونش کرده. بلافاصله رفتیم پیش همکارش و اون حرفهای همسرم رو تایید کرد و گفت که شوهرم هیچ نقشی در این مساله نداشته. من دیگه هیچ مورد مشکوکی از همسرم ندیدم اما گاهی این فکرها میاد توی سرم که نکنه همکارش گردن گرفته که شوهرم تبرئه بشه.هربار حرفش پیش اومده شوهرم میگه تو به من اعتماد نداری و کلا قضیه پیامها رو زیر بار نرفت.الان تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم بیشتر این فکرها آزارم میده.اینم بگم که من اوایل عقدمون درمورد مسایل جنسی خیلی همکاری نمیکردم. به جز این موضوع مشکل دیگه ای ندارم چوم شوهرم خیلی مهربون،با محبت و آدم کاری هست

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این مساله برای ۲سال پیش بوده است و پیگیری دراین مورد و صحبت درباره آن باعث رنجش دوطرف خواهد بود .اگر دراین مدت موردی از همسرتان ندیده اید بهتراست گذشته را فراموش کنید. اگر بدانید موضوع دوسال پیش خیانت بوده ودیگر تکرار نشده چه میخواهید بکنید آیا بخاطر آن میخواهید جداشوید؟ پس به تفتیش آن‌نپردازید و به از این به بعد فکر کنید
میتواتید قبل از اقدام به بارداری با یک زوج درمانگر صحبت کنید