کنار آمدن با تخمک اهدایی گرفتن و فرزند دار شدن

سلام . وقت بخیر

من‌۳۷ سالمه  بچه ندارم

تنها راه بچه دار شدن رو گفتن تخمک اهدایی.

بخاطر اینکه بچه دار بشم و مادر بشم دلم میخواد به دری بزنم.

فقط میترسم که اهدایی بگیرمو تا آخره عمر حس مادری بهش نداشته باشم. به‌ چشم بچه شوهرم از زن دیگه نگاه کنم. همش تصویر زنی که تخمک ازش گرفتم جلو چشمم باشه.

میترسم بچه خودم ندونم.

میترسم مثل آیینه دق باشه و یادآور این باشه که هیچگاه از خودم فرزندی نداشتم.

چیکار کنم که این موضوع رو در خودم حل کنم.اگرم اون راهو رفتم پذیرفته باشمش.

از طرفی هم خانواده خودم از جریان مطلع هستن. از عکس العمل اونا هم نگرانم.

خواهشا کمک کنین راهکار بدین. دلم میخواد با آرامش زندگی کنم.خوشبختر.

ممنون ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميفهمم كه چقدر نگرانيد و چقدر اين ترس ها كه بيشتر ناشي از باور فرهنگي و ديد مردمه داره ازارتون ميده انقدري اين افكار تو ذهنتون پررنگ رنگ شده كه اين نكته را يادتون رفتي كه مادري صرفا به باروري نيست . ميدونم سخته براتون اما اونچه مهمه بايد ببينيد كدام كفه براتون سنگين تره مادري و داشتن يه فرزند يا اين افكاري كه صرفا بخاطر فرهنگ و نگاه ديگران هست.
عزيزم حتما حتما قبل هر اقدامي با همسرتون مشاوره زوج برويد و ضروريه تمامي اين ترس ها و ابهامات را قبل از اقدام رفع كنيد .