ابلاغ های مکرر

سلام یکی از نزدیکام واسش ابلاغ اومد که پدرتون قبل فوت باید زمینی که فروخته رو میومد به نامم میزده و الان فوت شده و شما تنها وارث پدرتون هستید و بیایید به نام بزنید ملک رو.ما فکر کردیم اشتباه پیش اومده.دوباره بعد چند وقت ابلاغ اومد با یه مبلغ های زیادی که برای هزینه و جریمه نوشته بود باید پرداخت شه.رفتیم جواب ابلاغ رو دادیم که من تا حالا به اون شهری که شما میگید سفر نکردم(ما اصفهانیم و این زمین و شاکی در کرج)و با من تماس بگیر که داستان حل شه.تماس نگرفت و حالا دوباره یه ابلاغ۳۰صفحه ای برامون داده و زمان دادگاه تعیین شده.اخه چجور چنین چیزی ممکنه؟چجوری باید ثابت کنیم ما مقصز نیستیم.زمان دادگاه تعیین کرده یعنی همه مدارک علیه ما موجوده.

این فردی که ازش شکایت شده پدرش حدود۲۰سال هست فوت کرده و چند تا هم خواهر برادر داره تنها وارث کسی محسوب نمیشه.چیکار کنیم به نظرتون وکیل باید بگیریم یا تا زمان دادگاه صبر کنیم؟چه مدارکی برای رد این گناه باید ببریم یا داشته باشیم؟ از تو سایت شماره وکیلی که رو پرونده هست و ضمیمه ابلاغ بود پیدا کردم به نظرتون لازمه با وکیلش تماس گرفته شه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پاسخ به سوال و موضوع مطروحه مستلزم بررسی و مطالعه مستندات و دادخواست مربوطه است که از این طریق نمی باشد
لذا پیشنهاد می شود به همراه مسندات مربوطه به دفتر وکالت مراجعه و مشاوره حضوری با وکیل داشته باشید .
موفق باشید