اذیت های شوهرم

من همش شوهرم تهدید به رفتن میکنه منو همش میگه طلاق همیشه سرش تو گوشیشه میگه تو غر میزنی من چون تو این شهر غریبم هیچ کس ندارم فقط با اون حرف میزنم اونم از صبح میره تا شب سر کار .یه چیز دیگه همش منو مسخره میکنه میگه چرا اینجات این جوریه چرا اندامت این شکلیه واسه بیرون رفتنم من خواهش میکنم بریم بیرون حوصلم سر رفت .جالبش اینجاست که خوبی های منو نمیبینه فقط میگه تو الی بلی .راستشو بخواین احساس میکنم دوستم نداره اما خودش میگه دارم چیزیم تا حالا ازش ندیدم .به جز یه بار که اونم میگفت چیزی نیست اشتباه میکنی یه جوری پیچوند اما یادم نیست چجوری قانع کرد منو درضمن همش وقتی دروغ میگه رو  دروغش هست تا من بهش ثابت کنم .خانوادمم که میگن تو مقصری اونو خوبه میدونن بخاطر اینکه جلوشون زبون میریزه

تورو خدا بگید چیکار کنم انتقام اشکایی که ریختم بگیرم یه کاری کنم اون بیوفته به پام

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
متاسفانه با توجه به خواستتون مبني بر انتقام گيري و به پا افتادن كه در انتها مطرح كرديد من و همكارانم نميتونيم كمكي بهتون بكنيم چون همچين مواردي نه منطقي است نه عملي
دوست عزيز اينكه همسرتون مدام تهديد ميكنن به جدايي به نوعي براشون دستاويز شده شايد شما در برابر اين جمله واكنشي نشون داديد و ايشون متوجه ترس شما شده و راهكاري براي ترسوندن شما شده ،همه افراد قبل از ازدواج و تاهل يك زندگي فردي و يك هويت فردي دارند چرا فكر ميكنيم بعد از ازدواج ان را بايد دور بيندازيم و فقط فقط يك زن متاهل،يا مرد متاهل باشيم اگر تنهاييد ميتونيم سر خود را گرم كنيد به كار و فعاليتي كه علاقه داريد به استقلال اجتماعي و مالي برسيد .
حرف ها و ايرادات همسرتون ميدونم كه چقدر به اعتماد به نفس اسيب ميزنه باهاش صحبت كنيد به ايشون بگيد كه چقدر از اين حرف ها اذيت ميشيد و چقدر لازم داريد كه نقاط قوتتون را هم بيان كنن. زندگي زناشويي جلسه دادگاه نيست كه سعي بر اثبات و انكار و پافشاري بر گناهكار يا بي گناهي باشه عزيزم
اين رفتارها باعث سردي رابطه و دوري ميشه
كتاب مهارت هاي زندگي زناشويي مك كي ميتونه بهتون كمك كنه .