لرزاندان مچ دست نوزاد

سلام نوزاد من ۲ ماهش ولی گاهی اوقات مچ دست هایش را میلرزاند. پسر اولم که ۵ سالش دارای مشکل ژنتیکی که نه حرف میزنه نه کاری میتونه انجام بده حتی گردنش هم نگرفته. من خیلی نگرانم که فرزند دومم هم مثل اولی باشه .

گاهی مچ دستش را میلرزاند امکان مشکل ژتتیکی داشتن فرزند دومم هم هست؟ حتی با گرفتن دست هایش باز تکرار میکند

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، بهتر است برای معاینه به متخصص کودکان مراجعه کنید.