با عرض سلام و ادب خدمت شما،عذرخواهی میکنم من 35سالم هست الان مشکلی که حدود یک ماه و نیم برام پیش اومده در خصوص نامنظمی عادت ماهیانه م هستش که طی این مدت سه بار پریود شدم،بار اول 13روز طول کشید،به دکتر زنان مراجعه کردم ، منو آزمایش کشت ادرار فرستادند که مشکلی نداشتم و قرص مدروکسی پروژسترون تجویز کردند که بعد از یک هفته دوره ی مصرف،سه روز بعد مجددا پریود شدم،بعد از 8روز دوره پریودیم 4روز پاک بودم،الان سه روزه مجددا پریود شدم،سوالم از شما متخصص عزیز اینه ممکنه بخاطر استرسهایی که داشتم یا مصرف قرص مدروکسی و یا تغییر مکان زندگی بخاطر آب و هوا اینجوری شده باشم یا مشکل خاصی هست؟سؤال آخرم اینه من عقد کردم ولی هنوز عروسی نکردیم ممکنه دختران قبل از ازدواج هم سرطان رحم یا تخمدان بگیرند؟قابل ذکر هست متخصص دهانه ی رحمم معاینه کردند اثری از زحم نبود،خیلی نگرانم خواهش میکنم راهنماییم بفرمائید و اگر دارویی صلاح میدونید تجویز بفرمائید واسه حل مشکلم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله حتما استرس خیلی خیلی تاثیر گذار است در صورت تکرار احتیاج به بررسی دارد در صورتی که سابقه سرطان در خانواده دارید بررسی انجام شوید