باطل کردن دفترچه بیمه

سلام خسته نباشید قبل هر چیز ممنون از پاسخگویی و راهنماییهاتون ببخشید من با وکالت طلاق از همسرم جدا شدم تو عقد بودم ایشون برای من دفترچه بیمه تامین اجتماعی گرفته بودن .بعد از طلاقم پدرم جانباز هستن . رفتن دوباره برای من دفترچه بیمه بگیرن از بنیاد که گفتن جای دیگه بیمه هستم همسرم هنوز باطل نکردن دفترچه رو . من خودم میتونم برم اون بیمه رو باطل کنم یا همسرم باید برن؟

 و دسترسی با همسرم ندارم اگر بگم ایشون باطل نمیکنن برای ازار و اذیت باید چه کاری انجام بدم؟

 و حتی دفترچه بیمه رو به خودم ندادن دست خودشونه. و چه مدارکی لازمه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
به نظر موضوع از طریق ارائه طلاقنامه قابل انجام باشد .
موفق باشید