با سلام من pcoدارم برای پریود نا منظم متفورمین مصزف میکنم اما متفورمین هم پریودم رو مرتب نکرده یک بارداری داشتم که منجر به سقط شد دکترم گفت رحم دو شاخ هستی الان باید عکس رنگی بگیرم ولی پ ریود نشدم میخواستم قبل از اینکه پیش دکتر برم عکس رنگیمو بگیرم میشه بگید چی کار کنم تا پریود بشم با تشکر
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول باید از بارداری مطمئن شوید و اگر باردار نبودید دارو مصرف کنید و از راه اینترنت دارو نمی شود تجویز کرد.