بی توجهی شوهر در رابطه

سلام.من یک خانوم جوان هستم که خیلی احتیاج به محبت و توجه و داشتن رابطه دارم ولی شوهرم هیچ گونه توجهی بهم نمیکنه و فقط حکم یک خدمتکار و پیشش دارم و الان هفت ساله که با هم ازدواج کردیم و هزاران بار سر اینکه بیاد با هم رابطه داشته باشیم دعوامون شده و حتی به یه ماه و دو ماه هم رسیده که با هم رابطه نداریم و هر وقت هم رابطه ای بوده به زور من بوده و حتی تو این زمینه پیش مشاور هم رفتیم ولی فایده ای نداره و با این وجود تو گوشیش پر از عکسای ناجوره که بعضی وقتا میبینم که داره یکی از اونا رو نگاه می‌کنه و خود ارضایی می‌کنه و باهاش دعوا هم کردم ولی بی فایدست دارم دیوونه میشم به نظر شما من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
متاسفانه همسر شما روش دیگری را جایگزین رابطه با شما کرده اند . ایشان فردی بصری هستند که با نگاه کردن لذت میبرند و با تصورات و خیالبافی که در ذهنشان دارند خودارضایی میکنند
دوست عزیز شما باید به سکس تراپیست مراجعه کنید وحتما در طول جلسات درمان همسرتان نیز باید حضور داشته باشند
این مشکل با ارائه راهکارهایی که سکس تراپیست میدهد قابل درمان است و دراین جا نمیتوان راهکاری به شما داد