سلام خسته نباشید من ماه پیش رفتم دکتر ازمایش های بارداری دادم هم خودم هم همسرم من که سالم بودم ولی شوهرم اسپرماش ضعیفه بعد دارو دادن به من لتراکس 2/5 از پنجم پریودی تا ۵روز دوتا _اسیدفولیک بعد ناهار_آمپول گنارکس دادن که روز ۱۴ پریودی استفاده کنم  به شوهرمم پنتافیل400_اوومید50_E_Vigel400دادن و ما هم مرتب استفاده کردیم الان ۴روز از پریودیم گذشته پریود نشدم بعد درد شکم و کمر دارم همش فکر میکنم دارم پریود میشم. ترشحات بی رنگ هم خیلی دارم امروز بیبی چک زدم منفی بود ممکنه زود زده باشم ؟

مشخص نشده ؟یا باردار نیستم ؟به پزشکم مراجعه کنم ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر تا پنج روز بعد از موعد قاعدگی پریود نشدید تست بتا بدید ولی توجه داشته باشید که داروها برای تاثیر کذاری و تشکیل اسپرم‌های جدید به دوماه زمان نیاز دارند