سردشدن رابطه زناشویی

سلام من هشت ساله ازدواج کردم و یه پسر چهارساله دارم.چندماهی هست رابطم با شوهرم سرد شده. درطول یک ماه دو تا سه مرتبه رابطه داریم. درصورتی که تا قبل از این در هفته چندبار رابطه داشتیم و شوهرم اصلا نمیتونست جلوی شهوتش بگیره و خودش کنترل کنه. اما الان اصلا براش مهم نیست بخاطر همین من بهش شک کردم که نکنه باکسی رابطه داشته باشه یا جای دیگه نیازش برطرف کنه. الان نمیدونم باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهتر است بجای شک زبان کفت و گو را انتخاب کنید و با ایشان صحبت کنید.
گاهی مشکلات شغلی و فکرو خیال زیاد باعث کاهش میل جنسی میشود ولی توصیه میکنم با ایشان صحبت کنید و بببنید آیا مشکلی برایشان پیش آمده یاخیر
تا صحبت نکنید نمیتوانید علت را بیابید