ترک عادت روی پا خوابوندن کودک یک ساله

باسلام..پسرمن یک سال و دوماهش هست به خاطر اینکه نارس به دنیا اومد و مشکل زیاد داشت شبها روی پا میخوابودنمش. الان خیلی سنگین شده اما اصلا اصلا بدون اینکه روی پا بزارمش نمیخوابه حتی نیمه شب که بیدار میشه اینقدر گریه میکنه تا بزارمش روی پا

این موضوع واقعا خسته کننده شده مخصوصا که پسر دومم به دنیا اومده و دوماهشه من نمیدونم به کدومشون باید برسم شب

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز نمیتونید عادتی که در عرض یکسال ایجاد شده رو یک شبه تغییر بدید، باید کم کم تغییر عادت ایجاد کنید، در مرحله اول باید تکانهایی که روی پا میدید رو آهسته تر کنید و یه مدت به مرور تکانها رو کمتر کنید تا عادت کنه به تکان نخوردن.