حالت تهوع دوران بارداری بیش از حد

سلام ضمن عرض خسته نباشید من باردارم و الان در هفته ۸ بارداریم هستم ولی هیچ چیزی نمیتوانم بخورم و همش استفراغ میکنم و حتی هیچیم نمیخورم زرداب بالا میآورم

ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید و درضمن هر قرصی که دکترم دادن هم بیشتر باعث تهوع من میشود

 واقعا بی حال میشم و حس خیلی بدی دارم و همش معده ام ترش میکند و جوش میزند

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را خیلی کم کنید از خوردن غذاهای فست فود و ادویه دار و پر چرب پرهیز کنید بعد از صرف غذا اصلا دراز نکشید از قرص ویتامین ب۶ نیم ساعت قبل از غذا  استفاده کنید موفق باشید.