خود زنی همسرم

با سلام. من ۳ ساله در دوران عقد هستم. همسرم بسیار آدم مهربون و خوش رویی هست. خیلی دوست داشتنیه و هر کی میبینتش ناخودآگاه ازش خوشش میاد چون آدم صاف و صادقیه و خیلی خوش برخورد و خنده روئه. من تو این سه سال جز عشق ازش ندیدم فقط یه مشکلی هست که خیلی نگرانم کرده. ایشون در مواردی که رو اعصابش برم یهو عصبانی میشن. مخصوصا اینکه بگم نمیخوام قیافه تو ببینم یا ازت بدم میاد و... در حدی عصبی میشه که شروع میکنه به خود زنی و خون جلو چشاشو میگیره انگار هیچیو نمیبینه امشبم که شیشه ادکلنو هر چی دم دستش بود کوبید سرش و هی میگفت خودمو میرم میکشم تا منو نبینی قرص میخورم خودمو گم و گور میکنم .

به مردای اطرافم در حد مرگ حساسه همه اش فکر میکنم بهم اعتماد نداره و سر اون دعوامون میشه. هیچ مشکل دیگه ای نداریم تا به حال نازکتر از گل بهم نگفته فقط خودشو میزنه. چند بارم از مادرش شنیدم وقتی خیلی عصبانی بشه دستشو میکوبه به سرش .میخوام بدونم رفتارش میتونه مشکل روانی باشه یا اینکه هر آدم عادی میشه اینطوری باشه؟

 راضی نمیشه بریم روانشناس ناراحت میشه میگه مگه من روانیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر جمله ای که نوشتید را بخوانید متوجه دلیل   رفتار همسرتان میشوید
در مواردی که رو اعصابش برم عصبانی میشوند!!
بنظر شما این جمله غیرعادی است؟ کاملا طبیعیه که وقتی رو اعصاب یک نفر بروی عصبی شود حال افراد وقتی عصبانی میشوند واکنش های مختلف دارند یکی طرف مقایلش را میزند یکی خودش را میزند یکی  فریاد میزند و یکی گریه میکند و .‌.. هرکس به طریقی عصبانیتش را تخلیه میکند
مگر شما دوست هستید که موقع دلخوری میگویید نمبخوام قیافتو ببینم !!
بهتر است خودتان جلسات زوج درمانی روید و در مرحله بعد به همسرتان بگویید مشاورم برای کمک به من نیاز است که شمارا ببینند و اینگونه ایشان هم در جلسات شرکت خواهند کرد
درست هست که  همسرشما کنترل خشم ندارد ولی شما هم باید مدیریت خشم را یاد بگیرید