احتمال سقط؟

سلام خسته نباشید.من پانزدهم ماه قبل پریود شدم و دهم این ماه لکه بینی داشتم و با اینکه قرص اورژانسی مصرف کرده بودم و متوجه بارداریم شدم. از دهم تا بیستم زعفران و عرقیات و دمنوش های زیادی استفاده کردم که قاعده آور باشن و حتی دو ورق قرص اورژانسی خوردم ولی فایده ای نداشت و حالا از سقط منصرف شدم ولی میترسم که برای جنین مشکلی ایجاد شده باشه

 لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام روزی یک عدد از قرص اسید فولیک یک میلی گرمی استفاده کنید و بین هفته ۷ تا ۸ بارداری سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.