ادنومیوزیس

خسته نباشید

تو سونو گرافی من ادنو میوزیس مطرح شده .من تو اقدامم و تقریبا مشکل نازایی دارم. ۲۵سالمه و میخوام بدونم ادنومیوزیس اصلا چیه وایا خطرناکه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

جزء توده های خوش خیم رحمی است و باید زودتر باردار شوید اگر مشکل نازائی دارید باید تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید تا پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید.