فرق شیافزای گالاکتومید با گالاکتوژیل چیه.دخترم پنج ماهشه و مدام شیرم در حال کم و زیاد شدنه چکار کنم گالاکتومید رو همینطور ادامه بدم خوبه.لطفا کمکم کنید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

فرقی نمیکنه قطره شیر افرا چه مارکی باشه مهم این هست که شیر افرا باشه میتوانید از عرق رازیانه هم استفاده کنید هم شیر را زیاد می کند وهم ضد نفخ میباشد روزی ۸ تا ۱۰ لیوان مایعات مصرف کنید به خصوص شیر با خرما وبعد اینکه تغذیه مقوی و مغذی داشته باشید از آجیل معجون موز خرما و عسل شیر و لبنیات استفاده نمایید