فرصت تا تخمک اهدایی

سلام.وقت شما عزیز بخیر.

خانومی ۳۷ ساله هستم پریودی هام منظمه

۴ سال اقدام به بارداری داشتم. یک سقط و دو میکرو بدون جنین داشتم. ذخیرم ۲۲ صدم هستش.

fsh , lh هورمونم ۹و ۳ هستش.

بقیه موارد خودم و همسرم سالم و مشکلی نداره.

برای اهدایی تا چه موقع فرصت دارم؟درسته تا وقتی پریود میشم فرصت دارم؟

میخوام بازم شانسمو برای باردار شدن از تخمک خودم امتحان کنم.چقدر امکانش هست از روشهای کمک باروری  نتیجه بگیرم ؟

امکان بارداری طبیعی برای من وجود داره؟

سپاسگزارم از پاسخگویتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می توانید به مرکز تخصصی ناباروری مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید