انتخاب رشته

سلاام

خسته نباشید. من کلاس نهمم و نزدیک ۲ ماه دیگ باید رشتمو انتخاب کنم .اما به نتیجه نرسیدم

خودم رشته ی ریاصی رو دوست دارم از نظری فقط ریاضی رو دوست دارم .  معدلم هم بالاتر از ۱۹ بوده توی این سه سال. اما مامانم با زیاد درس خوندن من موافق نیست

نه اینکه بگه ادامه تحصیل نده

اتفاقا به ادامه ی تحصیل خیلی حساسه .. اما اینکه خودمو اذیت کنم و بشینم بکوب درس بخونم ازارش میده و میگه که رشته ای رو انتخاب کن که خیلی اذیت نشی و همش سرت تو کتاب نباشه.

نمیدونم چیکار کنم و رشته های فنی رو هم دوست ندارم . خودمم میترسم نتونم از پس ریاضی بر بیام .اخه به هرکی میگم میگن خیلی سخته و باعث میشه به مرور از درس خسته بشی

اگه میشه راهنمایی کنید

مرسی 🌼

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر شما درستون خوبه و ریاضی را دوست دارید چه دلیلی داره از ریاضی بترسید؟  صدها میلیون نفر ریاضی خوانده اند و از پسش برآمدند. حالا فقط شما که درستون خوبه و ریاضی را دوست دارید نمی تونید از پس ریاضی بربیاید؟؟؟