اقدام برای فرزند دوم

سلام خسته نباشید.پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون.

۲۷ ساله هستم و دختر ۴ساله دارم.به شدت برای داشتن فرزند دوم مردد هستم.خودم تمایلی ندارم بخاطر سختی های راه و نگرانی های آینده.همسرم تصمیم رو به عهده خودم گذاشته.ازنظر مالی مشکلی نیست.اما من نگران آینده ی نامعلوم هستم و اینکه آسایشی که بعد از بچه اول تازه دارم به دست میارم، دوباره دستخوش تحول بشه.احساس میکنم از نظر روحی توانایی باردار شدن و رسیدگی به نوزاد رو ندارم.اما از طرفی هم از تبعات تک فرزندی مطلع هستم.میدونم دخترم تنها بزرگ میشه.و اینکه اگر بخوام این کار رو به چند سال دیگه موکول کنم خیلی دیره.راهنمایی بفرمایید بهتر بتونم تصمیم بگیرم.ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
فرزند آوری یک تصمیم مهم و درعین حال شخصی است که بسته به شرایط زندگی هر فرد کاملا متفاوت است
توجه به معیارهایی که در ادامه میخوانید میتواند کمکتان کند تا تصمیم بهتری بگیرید

منابع مالی و ملزومات لازم برای پدر و مادر شدن را بررسی کنید. آیا ثبات مالی دارید، وضعیت شغلی‌تان معلوم است؟ آیا واقعاً توانایی حمایت از خودتان و فرزندتان را دارید و یا پدر و مادرتان در قید حیات هستند و یا توانایی جسمانی دارند که کمک‌تان کنند؟

– ملزومات عاطفی لازم را مشخص کنید. به کمک آن به بررسی سلامت روحی و حالات عاطفی و هیجانی بپردازید

– وظایف اجتماعی و فیزیکی لازم برای فرزندآوری را دارید؟ آیا از نظر جسمانی سالم هستید؟

کسی به شما نمی‌گوید فرزند مجدد بیاورید یا خیر  این تصمیمی است که خودتان و همسرتان باید پیرامونش خوب فکر کنید، مطالعه کنید و تصمیم نهایی را بگیرید.
بهتر است با پزشک زنان مشورت کنید آزمایشات کانل بدهید تا از سلامت جسمتان مطمعن شوید
شما از نظر مالی مشکلی ندارید و تمام تلاشتان را برای تربیت فرزند اول بکار نیبرید اینکه در این میان همان زحمات را مجدد برای فرد دیگری متحمل شوید را باید خودتان تصمیم بگیرید
معمولا تک فرزندی توصیه ما به والدین نیست ولی واقعیت جامعه شرایط زندگی و وضعیت روحی افراد است که تصمیم گیرنده است