انتخاب رشته دبیرستان

سلام و خسته نباشید

من ۱۵ سالمه و امسال باید انتخاب رشته کنم معدلم هم خوبه ۱۹ /۵۷

خودم به رشته زبان و یادگیری زبان های جدید و حرف زدن با توریست خیلی علاقه دارم و زبانم هم خیلی خوبه اما چون از همه رشته های نظری میشه رفت نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم.

اما پدرم اصرار داره که برم تجربی و رشته های پیراپزشکی قبول شم اما من دوست ندارم

میدونم که برای مترجمی زبان بهتره از ادبیات رفت اما میترسم که بازار کار خوبی نداشته باشه و در آینده موفق نشدم و پدرم بهم سرکوفت بزنه که چرا نرفتی تجربی و..

حتی یک شب هم خواب دیدم یک نفر بهم گفت اگه بری ادبیات خیلی موفق میشی

الان واقعا نمی دونم چیکار کنم

خیلی دلم میخواد که در آینده درآمد بالایی داشته باشم و موفق بشم

 اما نمی دونم که بازار کار رشته مترجمی زبان چطوریه؟

لطفاً کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. برای رشته زبان نباید حتما به رشته علوم انسانی و ادبیات وارد شوید. هر دیپلمی بگیرید می توانید به رشته زبان انگلیسی ورود پیدا کنید. امتحان کنکور جداگانه دارد. اگر تسلط کامل به زبان در حد ترجمه هم زمان و ... داشته باشید درآمد خوبی داره.  در خصوص این که می گویید به رشته های پیراپزشکی علاقه ندارید شاید واقعی نباشد. کسی می تواند بگوید علاقه ندارم که آن کارها را دیده باشد.