احتمال بارداری

سلام وقتتون بخیر ، من روز ۸ پریود قرص اورژانسی خوردم و ۱۴ روز بعد پریود شدم

البته به صورت لکه بینی . الان روز ۵ پریودم در واقع لکه دارم و رابطه بدون دخول داشتم که کاندوم جای واژن پاره شد

 الان بازم اورژانسی ۱.۵  خوردم و میخوام بدونم با این اوصاف احتمال بارداری هست؟

و اینکه الان تخمک هست؟

چون هنوز تا پریودی بر اساس تاریخ قبلیم وقت داشتم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نباید سرخود از داروهای هورمونی با دوز بالا استفاده کنید نیازی به مصرف  دوم قرص اورژانسی نبوده است اگر تا سه هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی به خون ریزی نیافتادید آن وقت باید تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.