مصرف قرص سایتوتک و ترس از دست دادن جنین

سلام وقتتون بخیر، من یه بچه ۸ ماهه داشتم

 بصورت ناخواسته باردار شدم و چون نمیدونستم از لیزر موی زائد استفاده کرده بودم

 هم از ترس لیزر و هم چون بچه نمیخواستم در هفته هفتم ۵ قرص سایتوتک بصورت واژینال و از دهان استفاده کردم

اما هیچ خونریزی اتفاق نیافتاد بعد سونو انجام دادم گفتن وضعیت جنین نرماله،

حالا سوالم اینه که میتونم نگه دارم بچمو یا ریسک بالایی داره؟

 اگر ریسکش بالا هست دکتر خودش نامه برای سقط میده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله باید جنین خود را نگه دارید مشکلی نیست موفق باشید.