ترک منزل به هر بهانه و دعوا و بحث

سلام و خسته نباشید

۴ سال عقد بودیم و

 ۵ ساله که ازدواج کردیم و یه دختر ۱ ساله داریم

از اول زندگی با شوهرم سر هر چیزی که بحث یا دعوا میشد نمیتونست مشکل رو حل کنه و فرار میکرد به مدت یه هفته یا دو هفته با تماس ها و پیام ها و اصرار من برای ادامه ی زندگی برمیگشت. اوایل میگفت دلیلش دعوای فیزیکیمون هستش

اصلا براش مهم نبود که من تنها میمونم الانم که بچه داریم اصلا براش مهم نیست اصلا احساس مسئولیت نمیکنه چند وقت دعوای فیزیکی نکردیم اما باز به کارش ادامه داد

الان ۵ ساله که این کار رو انجام میده تمام مسئولیت های خونه با منه من همیشه با بچه ی یک ساله تنهام به دروغ به خانوادم میگم شوهرم بیشتر شبها میاد خونه

یک ساله خیلی شدید تر شده طوری که ۳ ماه خونه نمیاد خرجی میریزه اما نه صحبت میکنه نه مشکلشو میگه  فقط فرار میکنه جواب نمیده. گوشیشو چند روز خاموش میکنه .بعد از ۳ هفته بی خبری و فرار کردن با اصرار من میاد خونه و انگار نه انگار اتفاقی افتاده نمیگه

چرا رفته چرا گوشیش خاموش بوده چرا زنگ نمیزده

هرچی میپرسم جواب درست نمیده عصبانی میشه و من انقدر عصبی میشم که کارمون باز به کتک کاری میکشه و باز هم فرار میکنه میره

کارش جوریه که میره شهرستان ها و تو هتل یا مسافرخونه میمونه

 من اصلا نمیدونم کجا میره چیکار میکنه هیچی به من نمیگه خانوادشم که به دروغ یا راست میگن نمیدونن کجاست ازش خبر ندارن

الانم که ۳ ماه خونه نیومده و گفته میخوام وکیل بگیرم برای طلاق

به حرف خانوادش هم گوش نمیده

من واقعا نمیدونم چیکار کنم

شکایت کنم ازش به خاطر ترک خانواده و منزل و بی مسئولیتی در قبال خانواده؟

یا صبر کنم ببینم چیکار میخواد بکنه؟

یا برای طلاق اقدام کنم؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم

لطفا راهنماییم کنید😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
در مرحله اول سعی کنید موضوع را با کمک و وساطت وکیل از طریق مذاکره حل و فصل نمائید ، در غیر اینصورت چدنانچه نفقه شما یا فرزند مشترک را پرداخت نکرده است ، می توانید ضمن طرح شکایت کیفری ترک انفاق و دعوی حقوقی مطالبه نفقه معوقه خویش و نفقه آینده فرزند مشترک را مطرح نمائید و در خصوص طلاق هم اگر ایشان قصد اقدام دارند منتظر باشید ، چه بسا نتیجه شرایط برای شما بهتر باشد
موفق باشید