تنبلی و خواب زیاد همسرم و نرفتن ب سرکار

سلام خسته نباشید همسرم تو کارای ساختمونی کار میکنند و بنا هستن تقریبا یکسالی هست که خوابشون بشدت زیاد شده و درهفته شاید سه یا چهار بار برن سرکار اون هم از ظهر...بااینکه شبها سعی میکنیم زود بخوابیم اما زودتر از ساعت یازده نمیشه خیلی بهانه میارن مثلا میگن صبحانمو دیر دادی یا میگن سرم دردمیکنه یا بدنم دردمیکنه یا دوساعت دیگ میرم اخرشم نمیرن واقعا خسته شدم ن ماشینی داریم ن خونه ای و نه سرمایه ای همراه با دو تا بچه کوچیک چیکار کنم ؟

که انقدر بی خیال نباشن و خوابشون کمترشه؟

چجوری باهاشون برخورد کنم؟

 ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
برای مشکل پرخوابی دلایل متعددی می تواند وجود داشته باشد که با اطمینان نمی توان گفت که در مورد همسرتان کدام یک صدق می کند و بایستی در کنار سایر علایمی که می بینید حدس بزنید که کدام مورد است؟
پر خوابی ( نه جابجا کردن ساعت خواب در شب و روز) معمولاً در مشکل:
افسردگی
مشکلات هورمونی
اعتیاد
و بی مسیولیتی به طور کل می تواند دیده شود. دلایل دیگری هم می تواند داشته باشد.
اگر مشکل نا امیدی و روحیه پایین در ایشان می بینید ، به افسردگی
اگر تغییرات روحیه، تغییرات وزنی و علایم جسمی می بینید به مشکل هورمونی
اگر تغییرات روحیه، پنهان کاری، هزینه های نامعلوم می بینید به اعتیاد و
اگر از قبل هم این مسایل بوده به بی مسیولیتی می خورد.بسته به علت، درمان آن متفاوت است.
ترکیب این عوامل نیز می تواند وجود داشته باشد
اما علت، هر چه که باشد، بهتر است در مورد انتظار کار داشتن و نشان دادن این انتظار به همسرتان جدی باشید و با تعارف و پشت گوش انداختن، آن را به بعد موکول نکنید که تبدیل به عادت ناپسندی می شود که زندگی همه ی شما را به طرزی جدی دچار مشکل می کند.
آرزوی موفقیت برایتان دارم