فعال شدن خود به خودی تخمدان ممکنه؟

سلام وقت شما بخیر

ببخشید میخواستم بدونم آیا امکانش هست که تخمدانهای تنبل خود به خود فعال بشن؟

 آخه من چند سال پیش برای فرزند اولم آزمایش و سونو دادم که مشخص شد تبلی دارم و با چند ماه درمان باردار شدم

 و اون زمان هیچوقت علایم تخمک‌گذاری مثل درد یکطرفه و ترشحات کشدار نداشتم.

ولی الان بعد از چند سال توی ۳۷ سالگی این علایم رو دارم

حتی روزهای عادتم بیشتر هم شده.

 ممنون دعاتون میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال آن وجود دارد بستگی به تغذیه و تحرک و.... دارد موفق باشید