اعتیاد پدر و ازار اذیت های او

با عرض سلام و خسته نباشید .

پدرم اعتیاد داره خیلی اذیتمون میکنه من ازدواج کردم جدا هستم ولی مادر و برادرم رو آزار میده

 امشب کل سند های مال و موالش رو برداشت رفت گفت میخوام همه رو بفروشم تریاک بکشم .

پدرم اصلا به هیچی اعتقاد نداره ائمه رو فحش میده شدیدا خانوادشو آزار میده

 میخواستم بدونم راهی هست ک قانون بتونه کمکمون کنه چکار کنیم ؟

عاجز شدیم از دستش آرزوی مرگ میکنیم.تو را خدا یه راه حل بگید آیا میشه یه کاری کنیم خونه زندگیمون رو نفروشه؟ لااقل اداره مالش به دست مادرم باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید اعمال مجرمانه ایشان من جمله ترک انفاق، توهین و تهدید و فحاشی را از طریق دفتر خدمات قضایی و دادسرای محل وقوع جرم مورد شکایت و پیگیری قرار دهید
موفق باشید