داخل لباسای همسرم قرص پیدا کردم

سلام

توی کمد لباسای همسرم لابه لای لباسا حدود  ۵۰ عدد قرص زرد رنگ پنج یا شش ضلعی نقطه دار پیدا کردم،بعدش ک همسرم متوجه شد اومد و منو دعوا کرد بخاطر باز کردن کمدش،و قرصا رو از خونه بیرون برد و گفت اینها چربی سوز هستن ولی من باور نکردم

 خیلی نگرانم نمیدونم قرصا چی بودن؟

چیکار کنم؟ چجوری باهاش صحبت کنم راجع بهش؟

 درضمن این چندمین باریه که ازش قرص عجیب میگیرم

 یکسال هست که ازدواج کردیم و درمورد مسائل زناشویی هیچ مشکلی تا حالا نداشتیم،

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تا زمانی که ایشان صادقانه رفتار نکنند نمیتوان در مورد اینکه قرص ها برای چه موردی مصرف میشن نظر داد. باید در زمانی که حال رابطه تان خوب است بدون سرزنش و تحقیر با ایشان صحبت کنید
بگویید که قانع نشده اید قرص ها برای لاغری باشند .بگویید دوستش دارید و نگران زندگیتان هستید .بگویید صداقتش برایتان مهم است اینگونه بهتر میتوانید کمک کنید. اگر این قرص ها روانگردان باشند و مصرف کنند زندگیتان را تحت تاثیر قرار خواهد داد پس بهتر است منطقی فکر کنند‌ بهتر است باهم نزد روانشناس بروید