طلاق بخاطر خیانت

با سلام

شوهرم با یه زن شوهر دار بهم خیانت کرد و من میخوام جدا بشم اما چندتا سوال داشتم ازتون

من یه بچه دوساله دارم که میخوام حتما پیش خودم باشه. چیکار باید انجام بدم تا حضانت بچه رو بگیرم ؟

و اینکه سه دانگ از خونه به نام من هستش. آیا با این سه دانگ میتونم برای خودم سرپناهی فراهم کنم؟

و اینکه جرم خیانت چیه؟

و چه حکمی برای شوهرم صادر میشه

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
حضانت فرزند مشترک تا 7 سال با شما خواهد بود ، مگر توافق کرده و یا بعد از طلاق مبادرت به ازدواج مجدد نمائید ، در خصوص سهم مالکیت خویش نیز می توانید با توافق یکدیگر اقدام به فروش ملک نموده و یا پس از اخذ گواهی عدم امکان افراز ملک از طریق حوزه ثبتی مربوطه ، از طریق محاکم حقوقی دادخواست فروش ملک مشاع را تقدیم نمائید و مجازات رابطه نامشروع نیز بسته به نوع رابطه (زنا وغیرزنا)متفاوت می باشد.
موفق باشید