درآمد زایی و اشتغال در سن کم

سلام خسته نباشید

 چند وقته یه چیزی تو دلمه که داره نابودم میکنه و شرایط مشاوره حضوری رو ندارم

 چند وقته به شدت هرکاری میکنم که یه درآمد داشته باشم به هرطریقی وضع مالی خانوادم بد نیست ولی جوریه که من باید ارزوی خرید خیلی چیزا رو با خودم به گور ببرم نمیخوام ناشکری کنم ولی اگه بخوام یه لباس بخرم خانوادم مخالفت میکنن بخاطر همین تصمیم گرفتم در امد داشته باشم

ولی نمیدونم چطوری همش از خدا میخوام که کمکم کنه دارم دیوونه میشم

نمیدونم چیکار کنم و چجوری دنبال کار بگردم . هیچ جوره قانع نمیشم که این فکرو از سرم بیرون کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما از نظر سنی و موقعیت اجتماعی در شرایطی نیستید که بتوانید به راحتی کسب درامد کنید
برای یک دختر ۱۶ساله درامد زایی کمی مشکل است
اگر بخواهید کارهنری یا آرایشی انجام دهید باید قبلش کلاس بروید و آموزش ببینید که مستلزم هزینه است
اشاره نکردید خانواده تان با کارکردنتان موافق هستند یا خیر مثلا اجازه میدهندفروشندگی کنید؟
سعی کنید مهارتی که با علایقتان سازگاری دارد را آموزش ببینید که بتوانید به وسیله آن کسب درامد کنید