مشکل با مادرشوهر

سلام وقتتون بخیر

من آبان پارسال نامزد کردم .تمام روابط خوب بود پدر شوهرم عاشقمه،خواهرا و برادراش دوستم دارن،به مادرش هفته ای ۱ بار زنگ میزدم و پیام میدادم ،اما از وقتی خونشون میرفتم بهم تیکه مینداخت،تحویلم نمیگرفت،جلو من درگوشی با دختراش حرف میزد،تا اینکه روز اول عید ما رفتیم اونجا اما دریغ از کادو و عیدی هیچی بهم ندادن فقط پدرشوهرم از لای قرآن بهم ۱۰۰ تومان دادن،حتی غذا مونده ظهر و جلومون گذاشتن که من نخوردم،

عید نیمه شعبان هم هیچی ندادن،خواهر شوهرم اواخر فروردین زایمان کرد کلا منو دیگه ول کرد،

همش خونه مادرن و مادره از بچه مراقبت میکنه،مادرم ۲ بار به مادرشوهرم زنگ زد اما اون دیگه زنگی نزد،حتی روز تولدم هیچ کس بهم زنگ نزد و تبریک نگفت جز خواهر شوهر کوچیکم و همسرم برام سنگ تموم گذاشت،

بعد عید من دیگه به مادرشوهرم زنگ نزدم حتی پیام خیلی کم میدادم الان که دیگه صفر شده.

چند روز پیش مادر و نامزدم سر مادرش دعوا کردن

کمکم کنین که چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل معلم زبان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
این که با همسرتان و بیشتر اعضای خانواده شان رابطه ی خوبی دارید، نکته ی بسیار مهم و مثبت و سرمایه ای است که بهتر است از آن مراقبت کنید.
یک نکته ی مهم را خوب است فراموش نکنیم و این که عموما رابطه ی عضو جدید و یک عضو خانواده ی همسر بالاخره به دلیلی تعارض برانگیز می شود و این مسیله در بسیاری از ازدواج ها می تواند انقدر پر رنگ شود که زندگی را به هم بریزد. این را بهتر است بپذیرید که همیشه در روابطمان احتمال این که چیزهایی بر خلاف میلمان پیش بیاید بالاست و انتظار کامل پیش رفتن همه چیز را بهتر است نداشته باشیم تا هم آماده ی حل مشکلات باشیم و هم زیاد بهم نریزیم . مادر شوهرتان ممکن است از رفتار خاصی از شما رنجیده باشد و ممکن هم هست بدون دلیل موجه با شما مکدر شده باشد. اگر کاری انجام داده اید که ایشان رنجیده ، بهتر است به تدریج اصلاح کنید و اگر واقعاً کاری انجام نداده اید ، بهتر است خیلی دنبال چون و چرا و تغییر رفتار ایشان بر نیایید چون احتمالا نتیجه ی چندانی نمی گیرید. از آن مهم تر، این که رابطه تان را سر بحث زیاد در این مورد یا وسط انداختن همسرتان خراب نکنید که ضرر می کنید. با شواهدی که نوشته اید همسرتان فرد متوجهی است و نیز خانواده اش، و اگر توانسته بودند، کاری برای این قضیه می کردند. کادو گرفتن و رعایت رسم و رسوم مهم است اما اندازه ی اهمیتش نباید از رابطه ی شما با همسرتان بالاتر برود. نیز این مسیله باید بین زن و شوهر حل شود و دیگران را به قضیه کشاندن مثل مادر خودتان روش صحیحی نیست چرا که باعث شروع رنجش دو نفره ای می شود که سایه اش می تواند همیشه در زندگی بماند.