مشکلات رابطه و خود درمانی

سلام خسته نباشید من ۲۳ سالم هس

از بچگی یه دختر لوس و خودخواه بودم  الان که بزرگ شدمم به شدت یه دختر مغرور شدم  با نامزدمم به مشکل برخوردیم همش بهونه گیری میکنم باهاش جنگ و دعوا میکنم سر کوچیکترین چیزی قیامت به پا میکنم

 با اینکه من مقصرم هیچوقت خودمو مقصر نمیدونم همیشه اونو مجبور به عذر خواهی میکنم

خیلی فحشای بدی میدم بهش وقتای که باهاش دعوا میکنم اصلا احساست اونو در نظر نمیگیرم انگار اصلا برام مهم نیست

ولی وقتی که دعوا تموم میشه خیلی از کارم پشیمون میشم

 من همیشه از کاه کوه میسازم دیگ از وضعیتم خسته شدم اصلا تحمل انتقادم ندارم

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
خیلی جالب است که خودتان با جزییات، رفتار خودتان را نقد می کنید. در کنار چیزهای مهمی که می دانید خوب است این را بدانید که نامزدتان ممکن است ناز شما را بکشد و به شما علاقمندی زیادی داشته باشد و نشان هم بدهد، اما به این معنی نیست که در دل از شما رنجیده و ناراضی نمی شود
 انباشتن نارضایتی بعداً کار جدی دست رابطه تان می دهد و زمانی که تمام کارت های خودتان را سوزانده باشید، بعداً باید بنشینید و مشکلات را یکی یکی تحویل بگیرید و جایگاهتان را از دست می دهید.
رابطه با همه ی افراد یک بازی برد_برد باید باشد که هر دو طرف باید راضی باشند.
برای تغییر، دانه به دانه شروع به اصلاح رفتارتان کنید.
از بین رفتارهای اشتباهی که انجام می دهید ، یکی که کم کردنش برایتان آسان تر است را انتخاب کنید و برای یک ماه مثلاً، آن را کمتر انجام دهید. مثلا اگر فحش می دهید، اول حتی اگر داد می زنید، فحش دادن تان را حذف کنید، هر تغییر کوچک هم بر روی رابطه تان تاثیر زیادی می گذارد و هم به شما در کنترل سایر رفتارهای اشتباهتان کمک می کند.
قبل از این که دیر شود و خط بخورید، در زندگی تان تغییر ایجاد کنید.
آرزوی موفقیت برایتان دارم