نا امیدی از زندگی

سلام و خسته نباشید وقتتون بخیر

من یک نوجوان ۱۴ ساله هستم و الان امیدی به زنذگی ندارم

و کلا انرژی منفی به خودم وارد میکنم

راهکاری هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
همانطور که خودتان هم اشاره کردید شما در دوران نوجوانی هستید که دوران بسیار سخت و پرچالشی است بخاطر ترشح هورمونها و نوسانات خلقی این احساسات در شما طبیعی است
نوجوانان در این دوران مشکلان زیادی در زمینه های مختلف دارند

اول مشکلات بدنی شامل: احساس خستگی، عدم تناسب اندام، محرومیت از خواب، ظهور تمایلات جنسی و چگونگی ارضای آن.

دوم مشکلات شخصیتی شامل: احساس حقارت و کمرویی، عصابنیت فوری، نگرانی از عدم پذیرفتگی، هیجان افراطی.

سوم مشکلات خانوادگی شامل: احساس تنهایی، مشاجره با اعضای خانواده، محدودیت آزادی، احساس فاصله زیاد با والدین و فقدان افراد صمیمی برای بازگو کردن مشکلات.

چهارم مشکلات اجتماعی شامل: ترس از قبول مسئولیت، ترس از همانند سازی، احساس نگرانی از عدم موفقیت، ناشیگری در برقراری روابط اجتماعی.

پنجم مشکلات دینی و اخلاقی شامل: ترس از مرگ، تردید در اعتقادات دینی، علاقهمندی به کسب اطلاعات دینی، نداشتن معیار صحیح برای الگوبرداری.

ششم مشکلات مدرسه ای شامل: ترس از سرزنش و تنبیه معلمان، ناتوانی در تمرکز حواس، ترس از امتحان، تنفر از بعضی از معلمان و دروس.

هفتم مشکلات انتخاب شغل شامل: نگرانی از موفقیت اینده شغلی، ناتوانی در تشخیص شغل مناسب، نگرانی از درآمد برای زندگی آتی.
دوست گرامی توصیه میکنم برای رهایی از این شرایط وقت خودتان را با دوستان و ورزش بگذرانید
ورزش برای تنظیم هورمونهای شما موثر است
شناو کوهنوردی میتواند روحیه تان را تغییر دهد
اگر این ناامیدی علت خاصی دارد بهتر است با مشاور صحبت کنید. گاهی مشورت و درد ودل کردن میتواند تاثیر نطلوبی در اوضاع روحی ما بگذارد