تحمل شوهر

سلام

همسرم دیگه غیرقابل تحمیله

بچه ننه وابسته به پدر و مادر اونا رو به زن و بچه ترجیح میده. شکمو. خودخواه. شلخته. بی نظم. بی ادب. حق به جانب. قدر نشناس. بی احترامی به خانوادم براش خیلی راحته. خاله زنک و دهن لق.

بی مسیولیت هزار بار یه چیزی رو باید بخوای تا انجام بده. لجباز و یه دنده. دهن بین. گل و کادو اینا اصن خبری نیست ولی از تو انتظار داره. چشمش دنبال درامدته. تو نمیدونی اون چقد پول داره ولی اون باید بدونه تو چقد داری.

 اون رمز گوشی تو رو پیدا میکنه ولی تو مال اونو نمیدونی. هر جا بخواد با ماشین تو میره.

خوبیاش اینه که اهل نماز و روزه. اهل بازی با بچه ها و کمک تو کارای خونه. رفیق باز نیست. خیانت نمیکنه. معتاد نیست. دوست دارم گفتنش براش خیلی راحته. اگه بخواد ی کاری انجام بده حتما انجام میده

چیکارش کنم؟

عصبی و پرخاشگر شدم از دست کاراش. خسته شدم.

چیکارش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
از توصیفات شما میزان عصبانیت تان نسبت به همسرتان مشخص است و این که چیزی در ایشان از دید شما مثبت نیست.
نکات مثبتی هم که از ایشان گفته اید به غیر از خیانت نکردن، به رابطه ی شما مرتبط نیست و این نشان دهنده ی این است که رابطه ی فی مابین شما جالب نیست. بعید می دانم که این عصبانیت و منفی نگری را همسرتان نسبت به خودش حس نکرده باشد. اگر هم حس کرده باشد، بعید است که بتواند حس مثبتی به شما داشته باشد یا نشان دهد.
اگر می خواهید با این فرد زندگی را ادامه دهید، با این سطح از احساس منفی، خبری از اتفاقات مثبت بین شما نخواهد بود.
در مورد چیزهایی که دوست ندارید به ایشان سرویسی بدهید و مربوط به خودتان است، خوب می توانید انجام ندهید تا ناراضی هم نشوید. برای احیای احساس های مثبت هم می توانید، در زمان هایی که رابطه بینتان معمولی است یک کار مثبت مثل بازی کردن، شوخی ، همکاری برای انجام یک کار مورد علاقه، یا پیاده روی دو نفره یا بستنی خوردن دو نفره به صورت هفتگی انجام دهید که میزان التهاب رابطه تان کم شود و بتوانید به هر دویتان به تدریج کمک کنید و خواسته های بیشتری از هم داشته باشید.