جنین اهدایی کار سالمیه؟

سلام من و همسرم میخوایم از جنین اهدایی استفاده کنیم. اما من نگرانم از اینکه موسسات درمان ناباروری واقعا اون شرایطی که برای زوج اهدا کننده لازم هست رو رعایت نکرده باشن ( مثل عدم اعتیاد به مواد مخدر یا نداشتن ایدز و ...).

در این صورت هر زن و مرد ناسالمی میتونن صوری ازدواج کنن و اقدام به فروش ( به اصطلاح اهدا) جنین کنن

که یه مقدار از نیازهای مالیشون برطرف بشه.

میشه لطفا راهنمایی کنید که نگرانی من بجاست یا بی مورد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید خیر این موارد  رعایت می شود برای اطمینان با پزشک معالج خود نیز در رابطه با مسائلی  که برای شما مهم است  مشورت داشته باشید موفق باشید.