با این شرایط از تخمک اهدایی استفاده کنم؟

سلام من ۳۶ سال دارم و ۲ ساله برای بارداری اقدام کردم حتی با مصرف کلومفین و لترازول جواب نگرفتم

 تا اینکه پارسال نتیجه تست هورمونیم amh=0.1 fsh=35بود

 که به رویان مراجعه کردم آزمایش ها دوباره انجام شد amh=0.1 , fsh=5.5 بود که آزمایشات ژنتیک و یه سری آزمایش هم متخصص غدد دادن که مشکلی نبود و همیشه تو سونو هام فولیکول دارم

الان بهم گفتن میتونی با تخمک خودت ivf کنی ولی احتمال موفقیت یک درصد هست

با توجه به شرایط سنیم گیج شدم که مستقیم برم سراغ تخمک اهدایی یا با تخمک خودم هم امتحان کنم نمی خوام فرصتو از دست بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نیازی به تخمک اهدایی نیست اگر همسرتان مشکل اسپرم ندارند معمولا ۳۰ تا ۴۰ درصد شانس موفقیت وجود دارد موفق باشید.