مصرف مواد همسرم

سلام ۷سال زندگی مشترک باهمسرم داریم

 اولای عقدمون متوجه سیگارکشیدنش شده به خانواده امم گفتم کار به طلاق کشید ولی من نتونستم

 همسرم دوست دارم یک بچه ده ماهه دارم

 چند وقتی متوجه مصرف تریاکش شدم تا اینکه دیروز فهمیدم بهش گفتم . اولش انکار میکرد ولی بعد گفت آره مصرف میکنم ازهمه لحاظ همسرم خوبه ولی تواین زمینه نه خانواده اگربفهمن فقط میگن طلاق چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
وقتی خانواده شما برای سیگار کشیدن همسرتان ازشما خواستند طلاق بگیرید اگرمتوجه شوند همسرتان اعتیاد دارند به احتمال زیاد برخورد منطقی نداشته باشند .پس نمیتوانید آنها را در جریان بگذارید
با همسرتان صحبت کنید بگویید که دوستش دارید اوراسرزنش نکنید از او بخواهید بخاطر فرزند و شما و سلامتیش ترک کند راهنماییش کنید با مراکز ترک اعتیاد در ارتباط باشد سعی کنیدانگیزه ترک را در هسمرتان بالا ببرید. درست است که پاک شدن و تغییر فرد معتاد به انگیزه و خواست خودش بستگی دارد اما نقش خانواده نیز بسیار کلیدی است. برخوردهای نامناسب ممکن است اعتیاد فرد را تشدید کند. صادقانه و به طور قاطع به او بگویید که از رفتارش ناراحت می‌شوید. در عین حال به او یادآوری کنید که مشکلش را درک می کنید و حاضرید برای حل این مشکل به او کمک کنید. به این ترتیب به او نشان می دهید که با اعتیاد همسرتان مشکل دارید نه با خود او
تا زمانی که نخواهند کسی نمیتواند کاری کند پس سعی کنید انگیزه شان را برای ترک بالا ببرید
موفق باشید