آزمایش کاریوتایپ

سلام

سوالم ‌این بود نتیجه این آزمایش کاریوتایپ صرفا فقط برای علت نازایی هست؟

یا اینکه جدای از نتیجه اگر مشکل ژنتیکی وجود داشته باشه قابل درمانه؟

این آزمایشو برای من نوشتن و هزینه ش خیلی زیاده.اگر دردی دوا نمیکنه هزینه نکنم.فقط بدونم مشکل ژنتیکی هست یا نه دردی ازم دوا نمیکنه.

(مشکل خاصی نداریم همه آزمایشای لازم رو دادیم و هیچ مشکلی وجود نداشت.تنها دلیل ذخیره کم تخمدان من بود.یه حاملگی داشتم که قلب نشکیل نشد.دوتا میکرو داشتم که جنین تشکیل نشد.)

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به عدم تشکیل قلب جنین و دوبار حاملگی پوچ بهتره که طبق نظر پزشکتون آزمایش رو انجام بدید