ترس و احساس ناامنی شدید

سلام..خسته نباشین...من همیشه در طول زندگیم خیلی استرس و اظطراب داشتم بیشترین دلیلش هم به خاطر رفتارهای پدرم که جانباز هستن و خیلی عصبی بودن و همیشه داد و دعوا داشتن با مامانم...مامانم هم بیماری صرع دارن ۳۰ ساله و وجود این بیماری بشتر باعث دعواشون میشد..

الان من ازدواج کردم و باز هم مظطربم...دو سال پیش خونه نبودیم و دزد اومد و این ترس منو بیشتر کرده به طوری که هر شب بدون استثنا چندین بار از پنجره بیرون رو نگاه میکنم اگه یه ماشین ببینم پارک شده نزدیک خونه ما و آدم توشه از استرس حالت تهوع میگیرم...

هر شب تمام درها از جمله اتاق خوابها و حمام و ....رو باید قفل کنم شده حتی نصف شب بیدار میشم هر شب و قفلشون رو چک میکنم....

نصف شبها از پنجره بیرون رو چک میکنم...همش ترس دارم...تو خیابان همش استرس دارم...همیشه تپش قلب دارم...

علاوه بر این ترس تصادف دارم و سوار ماشین همسرم نمیشم میترسم

 این باعث شده ما دو ساله هیچ جا نرفتیم حتی پارک معمولی.....

خسته شدم خیلی خسته....یه دختر ۶ ساله هم دارم استرس دارم اتفاقی براش بیافته همیشه...دارم داغون میشم☹☹☹

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه شما دچار وسواس فکری  و اختلال PTSD یا استرس پس از سانحه شده اید با توجه به شدت این رفتار که زندگی عادی شما را تحت تاقیر قرار داده است شاید نیاز به مداخله دارویی داشته باشید . توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید
شما نیاز به حمایت همسرتان دارید که این اطمینان را به شما بدهند پیش شما هستند اجازه نمیدهند اتفاقی بیفتد دزد نمیتواند وارد منزلی که افراد آن در منرل هستند بشود با در آغوش گرفتنتان بهرشما آرامش دهند
ایرادی ندارد هر شب قبل خواب درو پنجره هارا چک میکنید فقط وقتی دوباره این افکار سراغتان امد با اطمینان به خود بگویید من درو پنجره را چک کردم پس خیالم راحته یا بگویید همسرم کنارمه اتفاقی نمیفته . دزد نمیتونه از پنجره وارد بشه (میتوانید اگر طبقه اول هستید پنجره هایتان را نرده یا محافظ بگذارید)
دوست عزیز
لطفا برای کمک به خود و اعضای خانواده تان درمان راجدی بگیرید و به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنید