اختلال یادگیری یا معلولیت ذهنی؟

سلام راستش من مثلا در مواردی در انجام کار ها و توانایی یادگیری و متوجه شدن مشکل دارم

 مثلا بند کفشم رو هنوز یاد نگرفتم و همینطور گره زدن رو و مثلا راه رفتن خانه فامیل هامون رو یا جایی رو یاد نمیگیرم و ریاضی و فیزیک رو با اینکه معلم خصوصی گرفتم ولی اصلا متوجه نمیشم و نمره ام 2 شد و نتونستم حتی 10 بگیرم و مثلا کسی هم باهام حرف میزنه یا چیزی یا کاری میخواد رو خیلی وقت ها متوجه نمیشم یا خیلی دیر اگه ساده باشه با تکرار متوجه میشم و نمیتونم روی هیچ موضوعی تمرکز کنم

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت مرد شغل بدون شغل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام خدمت شما
بین فردی که اختلال یادگیری دارد و فردی که کم توان ذهنی است یک تفاوت اساسی وجود دارد
فردی که اختلال یادگیری دارد از نظر بهره هوشی درسطح عادی و یا بالاتر از عادی است و علی رغم داشتن هوش بالا عملکرد ضعیفی در یک یا چند درس دارد توانایی بالایی دارند ولی فرد کم توان یا دیرآموز سطح عملکرد هوشی پایینی دارد در همه دروس مشکل دارند نسبت به همسالان خود از رشد تحصیلی و اجتماعی مناسبی برخوردار نیستند. و در این زمینه‌ها کم تجربه هستند. به همین دلیل رشد آهسته‌ای دارند ممکن است در ساختار ذهنی و شخصیتی مشکلی نداشته باشند اما در انجام تکالیف درسی و درک مطلب، مشکل دارند دستورالعمل‌ها را به‌خوبی درک نمی‌کنند. زیرا مفاهیم را به‌خوبی درک نمی‌کنند تا بتوانند آن‌ها را اجرا کنند.
شما میتوانید با اجرای آزمون هوش عملکرد هوش خود را بسنجید تا مشخص شود آیا مشکل شما اختلال یادگیری است یا خیر
میتوانید به مراکزی که آزمون هوش را انجام میدهند ودارای مجوز هستند مراجعه کنید