بارداری بعد از کورتاژ

من برای دفعه اول سه قلو باردار شدم ولی توی ۱۹ هفته دهانه رحمم ۷ میلیمتر باز شدو دکتر گفت بخاطر سه قلو باردارم سرکلاس نمیکنم و متاسفانه یکی از بچه ها توی هفته ۲۰ بدنیا آمد

دکتر جفت بچه رو داخل رحم در نیاورد گفت شاید اون دو تا دیگه بمونند . بچه دوم هم در ۲۱ هفته و بچه سوم توی ۲۳ هفته بدنیا آمد

 توی این مدت من در بیمارستان بستری بودم و بچه آخرم بخاطر عفونت جفت قبلی بدنیا امدن

البته من ایران زندگی نمیکنم در زایمان سوم بخاطر نیامدن جفت‌های قبلی کورتاژ شدم

سوالم اینه که من دوباره چه موقع میتوانم باردار باشم؟

 چون میدونم دهانه رحمم خیلی داغون شده با اتفاقایی که افتاده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل روانشناس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید تحت نظر پزشک معالج و به دستور پزشک مجدد برای بارداری مجدد اقدام کنید  که معمولا ۳ ماه تا ۶ ماه می باشد موفق باشید.