سلام

پسرم 4 سالشه و از وقتی که از پوشک گرفتمش،  تا الان تقریباً هر شب جاشو خیس میکنه

با این که قبل خواب هم میره دستشویی ولی شب تا صبح دو الی سه مرتبه خودشو خیس میکنه.

خیلی بهش چیزی نمیگم حتی اگه چند باری شده که شلوارش خیس نشده، صبح وقتی که بیدار شده تشویقش کردم.

دیگه نمیدونم چکار کنم ...؟!

هفته ای دو بار باید رخت خوابشو بشورم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
قبل از سن 5 سالگی شب ادراری نرمال تلقی می شود. دو سه ساعت مانده به خواب چای و آب و مایعات ندهید. قبل خواب حتما دستشویی برود. نیمه های شب کودک را بیدار کنید و دستشویی ببرید. همانطور که گفتید کودک را تشویق کنید و تحقیر و تنبیه نکنید. توسط پزشک هم معاینات لازم انجام شود.