با عرض سلام و خسته نباشید

بنده هفته28 بارداری هستم و استراحت مطلق به دلیل باز شدن نیم سانتی دهانه رحم.24

 اردیبهشت تاریخ آخرین ویزیت دکترم بود که متوجه عفونت واژن شدن و بهم دوبسته قرص مترونیدازول 500هر 12 ساعت تجویز کردن.

من یه بسته قرص و خوردم بسته دوم و ندیده بودم فکر کردم همون یه بسته بوده الان 3 روز میگذره که بسته اول تموم شده بسته دوم دیدم الان  بخورم این یه بسته دیگه رو یا نه؟چطوری دوره درمان و کامل کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدین چون استراحت مطلق هستم در شهر غریب نمی تونم به دکترم مراجعه کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر عفونت برطرف شده است نیازی به مصرف مجدد بسته دوم نیست موفق باشید.