افکار منفی زیاد به دلیل باردار نشدن

سلام من هشت ماهه تو اقدامم براي بارداري و نتيجه نگرفتم، دو سه ماهه خيلي استرسم زياد شده، مدام دارم به اين مساله فكر ميكنم، گاهي فكر ميكنم هيچوقت بچه دار نميشم و گريه و زاري ميكنم، حتي گاهي فكر ميكنم اگر بردار بشم و نوزادم سقط بشه چي. دارم خل ميشم

 لطفا نگيد سرتو خودتو گرم كن و خودتو مشغول كن و... هيچكدام از اينها مانع افكار منفيم نميشه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم برای دوری از افکار منفی حتما با یک‌ پزشک‌متخصص مشورت کنید
وقتی جواب آزمایشات شما و همسرتان حاکی از این باشد که مشکلی ندارید پس جای نگرانی نیست
خوشبختانه سن شما ایده آل است پس نگران بالابودن سن هم نباید باشید
یکی از دلایل اصلی در باردار نشدن افراد داشتن استرس است
بنظر میرسد استرس شما از باردار نشدن باعث شده نتوانید از نظر بدنی برای بارداری آمادگی لازم را کسب کنید
سعی کنید در هنگام نزدیکی به بچه دارشدن فکر نکنید واز اینکه بدون جلوگیری باهمسرتان معاشقه میکنید لذت ببرید
هرچقدر ارامش شما بیشتر باشد بدنتان بیشتر برای پذیرفتن جنین آمادگی خواهد داشت
مشورت با متخصص زنان را فراموش نکنید
موفق باشید