سلام خانم دکتر

۲۴ سالمه قبلا دو تا سقط داشتم که جواب ازمایشم مثبت میشد و هفته بعدش خونریزی میکردم

الان مجدد باردارم

۲۴ وقت پریودم بود

۲۷ تیتر دادم ۵۵۵ بود

۲۹ شد ۸۲۷

۳۱ شد ۱۱۱۴

این مقدار کند پیش میره یا نرماله؟خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم
بطور معمول ما انتظار داریم هر ۴۸ساعت تیتر بتا حدودا به دو برابر مقدار قبلی خودش برسه
در مورد نتایج شما این مقدار کمی پایینتر از دوبرابره اما هنوز جای نگرانی هم نیست
تا هفته پنجم بارداری و‌سونوی تشخیصی ساک حاملگی بی استرس و بدون نگرانی صبر کنید